U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Vitaliteit

 

Contact

Molenweide 57

1902 CJ Castricum

0651-677540

E-mail: transvision@casema.nl / info@trans-vision.nl

 

btw nummer: NL001607502B08

 

 

 

 

 

Vitaliteit

Trans Vision helpt u met het verbeteren van de vitaliteit in uw leven.

Vitaliteit is energie om te leven. Synoniemen zijn levenskracht en (hoeveelheid) energie.

Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Een mens kan lichamelijk gezond zijn, maar als de persoon zich geestelijk niet goed voelt, kan het zijn dat hij een tekort heeft aan energie om te leven. Tegenwoordig is vitaliteit steeds belangrijker geworden. Mensen proberen gezonder te leven, bijvoorbeeld door gezond te eten en veel te sporten. Behalve lichamelijke gezondheid, denken mensen ook vaker aan hun geestelijke gezondheid.

Voor een goed en gelukkig leven is vitaliteit erg belangrijk. Een ongezonde levensstijl (roken, drinken, slechte voeding, slecht slapen etc.) kan invloed hebben op de geestelijke gesteldheid (vermoeidheid, stress, minder presteren). Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen beide. Een synoniem van vitaliteit is ook wel veerkracht. Als iemand veerkracht heeft, voelt degene zich geestelijk en lichamelijk in staat om te ondernemen en te doen wat degene wil doen.

Iedereen maakt in zijn leven wel eens een periode door dat het niet zo lekker gaat of dat alles een beetje teveel wordt. U voelt zich misschien angstig of gestrest of piekert over zaken die in uw leven aan de hand zijn.U hoeft hier niet in uw eentje mee te blijven worstelen. Een psycholoog of therapeut kan u helpen hiermee om te gaan en te voorkomen dat de klachten erger worden. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden. 

Reguliere psychologische methoden en technieken worden, waar nodig en gewenst, gecombineerd met complementaire methoden en technieken, zoals NLP, hypnotherapie, biofeedback, neurofeedback, mindfulness based gedragstherapie en aspecten uit de loopbaankunde.

In de praktijk werken diverse diciplines samen en wordt zo nodig doorverwezen naar samenwerkingspartners.