Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Contact

Molenweide 57

1902 CJ Castricum

0651-677540

E-mail: transvision@casema.nl / info@trans-vision.nl

 

btw nummer: NL001607502B08

 

 

 

 

 

Ontwikkeladvies

Gratis loopbaantraject 

Ook voor de uitvoering van de NL LEERT DOOR regeling  c.q. het gratis ontwikkeladvies kun je bij Trans Vision terecht. Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd kan hiervoor in aanmerking komen. Of je nu zzp'er, werknemer, even zonder werk zit of ondernemer bent. Een mooie kans voor kosteloze (her)oriëntatie en voor bij - of omscholing.

 

 

Ben je al langere tijd niet meer actief op de arbeidsmarkt? Wil je terugkeren op diezelfde arbeidsmarkt in een functie die wel bij je past? Door de Corona crisis getroffen en op zoek naar een nieuwe baan of uitdaging? Krijg je te maken met ontslag of ben je nog werkzaam maar op zoek naar een nieuwe functie en werkplek? Met het Ontwikkeladvies ondersteunen we je bij het bepalen van wat voor jouw een passend nieuw loopbaanpad is en hoe je die vindt. 

 

Zie ook: https://www.hoewerktnederland.nl/ en https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen/nl-leert-door/werknemers

Aan ieder Ontwikkeladvies is een subsidiebedrag van € 700,- gekoppeld. Deze regeling loopt tot het subsidiebedrag op is. Je kunt hiermee bij Trans Vision dus een gratis loopbaantraject volgen.

 

In het Ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Tijdens een aantal gesprekken wordt gekeken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

 

Eventueel kan het traject online worden uitgevoerd; o.a. via video coaching en online tools. Je hoeft dus ook niet de deur uit voor het Ontwikkeladvies, als je dat niet wilt of kan.

 

De volgende aspecten kunnen een onderdeel zijn van het Ontwikkeladvies:

 

-          Een arbeidsmarktscan

-          Huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen voor jouw regio.

-          Overzicht van welke beroepen of vakgebieden nog meer interessant zijn + een overzicht van waar hier vacatures voor zijn.

-          Psychologische vragenlijsten, waarmee de resultaten van de arbeidsmarktscan worden verdiept.

-          Een beroepenverkenner, waar je kan zien wat zijn of haar wensberoepen en vakgebieden inhouden en wat het perspectief is.

-          Een vacature zoekmachine waarmee je meteen naar passende vacatures kunt zoeken.

 

Vanzelfsprekend zijn vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ook aspecten die aangepakt kunnen worden. 

 

Geen kosten

Voor medewerkers die aan de voorwaarden voor deelname aan het Ontwikkeladvies voldoen is het traject kosteloos. De uitvoerende loopbaanprofessional vraagt de subsidie aan. Je hoeft zelf niets te betalen.

 

Neem contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Wacht niet te lang, want OP = OP:

 

☎ 06-51677540

e-mail: info@transvision.nl of trans-vision@casema.nl